mobielmenu

Referenties

ParqGreen Reeuwijkse Plassen Via Dupree Makelaars als spin in het web reeds de verkoop gerealiseerd van fase 1, zijnde 145 woningen en nu nog volop bezig met de verkoop van de overige fases, nog circa 135 woningen! Meer informatie: parqgreen.nl
ERA Ritter Makelaardij Maarssen Via ERA Ritter Makelaardij te Maarssen bezig met de verkoop van 52 grondgebonden woningen Oostkanaaldijk en 12 appartementen Residentie Amadeus. Meer informatie: eraritter.nl
Eengezinswoning Montfoort Inmiddels een jaar geleden heeft Lisette mij geholpen een nieuw huis aan te kopen. Lisette voelde direct aan wat bij mij paste en wat ik zocht. In het proces van aankoop ging ze ervoor en was ze er gewoon! Ze geeft goede adviezen, ze is professioneel, ze is een fijn mens en daarbij is zij een super goede onderhandelaar. Mooi om te zien hoe ze met passie en enthousiasme haar vak uitoefent. Mocht ik ooit weer gaan verhuizen, dan hoef ik niet na te denken, ik bel Lisette!
Van Scherpenzeel Makelaars Utrecht Diverse andere nieuwbouwprojecten verkocht in de tijd dat BAAS in eigen huis nog niet bestond en Lisette werkzaam was voor Van Scherpenzeel Makelaars te Utrecht, projecten: Zuilen808, Loevenhout te Utrecht en OpBuuren te Maarssen.
Studentenwoning Wageningen Lisette van BAAS in eigen huis heeft ons fantastisch geholpen bij de aankoop van een studentenwoning in Wageningen. Er is hierbij bijvoorbeeld sprake van een VvE. Voor ons is die materie grotendeels vreemd, maar Lisette kent de weg en spreekt de taal. De verkopende makelaar vond het daarnaast zeer prettig om met een aankoopmakelaar te maken te hebben. Lisette regelde alles, van bezichtiging en doorspitten van de koopovereenkomst tot passeren van de akte bij de notaris. Zij heeft ons hierbij echt ontzorgd.
Woning Montfoort Het zoeken naar een passende woning is veelal een tijdrovend en inspannend gebeuren. Wie kent de plaatselijke woningmarkt beter dan een aankoopmakelaar? Met het inschakelen van BAAS in eigen huis hebben wij in 2017 met succes zeer goede ervaringen opgedaan met nieuwe en praktisch toepasbare ideeën. Resultaat : een prima woning met een grandioos uitzicht en tuin.
Roelse Makelaardij Lopik Project Woonwijk De Gaarden te Lopik

Contact

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?
Neem vrijblijvend contact op!

Contact