mobielmenu

Diensten

Verkoop

Nieuwbouw, bestaande bouw, kom maar op!

JONG, MIDDELBAAR of IN DE HERFST…

Met ruim 23 jaar ervaring kun je haast spreken over een oude rot in het vak! Nu voelt BAAS in eigen huis zich als veertiger helemaal niet oud en doordat ze zich in kringen begeeft met veel jonge generaties is de eventuele afstand tot de starter op de markt, de doorstromer én de ervaren woninggebruiker zo overbrugd!

Ook de generatie boven de 50, 60 en 70 ziet BAAS in eigen huis als haar klantenkring. Wat is er nu leuker dan mee denken in een traject van verkoop van een té grote of complexe woning en het zoeken naar een ideaal object waar nog vele jaren heerlijk vertoeft kan worden in de herfst van uw leven! 

BESTAANDE WONINGEN

Het verkopen van bestaande woningen doet BAAS in eigen huis in samenwerking met een collega-makelaar in de nabijheid van uw object, zodoende is het administratieve en het publiciteitsgedeelte van de verkoop in handen bij een all-round makelaarskantoor en kan BAAS in eigen huis veel persoonlijk aandacht geven aan u als verkoper en concreet in gesprek gaan met de mogelijke koper van uw woning. De slagroom die normaliter betaald dient te worden spaart u hiermee uit, want BAAS in eigen huis zit niet met hoge overheadkosten voor brancheverenigingen, secretariaat, huisvesting etc. Zij schakelt vanuit huis en is dan geregeld in ‘huis’ bij de meewerkende collega-makelaar om uw woning de gewenste aandacht te geven. Bezichtigingen, onderhandelingen en afwikkelingen gaan via BAAS in eigen huis.

NIEUWBOUW EN ONTWIKKELINGEN

De afgelopen jaren zijn er diverse nieuwbouwprojecten de revue gepasseerd en er zijn ook nog lopende en toekomstige projecten. Van een ruime 80 woningen in Linschoten, een nieuwe wijk in Lopik, een aantal gecombineerde woningen-appartementen projecten in Utrecht en Maarssen tot een heel recreatiewoningenpark in Reeuwijk, Lisette den Oudsten-BAAS is er vaak vanaf het begin bij betrokken. Zodoende is er volop ervaring bij de verkoop van nieuwbouw en deze ervaring is inmiddels ook uitgebreid met een stuk kopersbegeleiding. Des te eerder BAAS in eigen huis in úw ontwikkeling wordt betrokken des te succesvoller kan er ingespeeld worden op de markt en de wensen  van de consument!

Mijn diensten

Aankoop
Lees meer
Taxaties
Lees meer

Contact

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?
Neem vrijblijvend contact op!

Contact